Wardrobe Technology ApS

Wardrobe Technology ApS

15. februar 2020 0 Af Susanne Rasmussen

Nu er der nyt på teknologifronten, og denne gang har det danske firma Wardrobe Technology kommet med noget af en perle til brug for administration af garderober af alle slags. Systemet er opbygget efter de såkaldte KISS-principper, der som bekendt er: Keep It Simple Stupid. Det er så simpelt, at det på samme tid er enormt kraftfuldt. Det styrker din kontrol med den forretning således, at du ikke længere kommer til at opleve erstatningssager fra kunder, du kommer ikke længere til at opleve at personalet kommer til at sælge allerede anvendte garderobebilletter.

Nyeste teknik med Samsung

Hele systemet bygger på en kerne af en tablet fra Samsung, en termisk printer fra Zebra, en fingeraftrykslæser fra USA, og en italiensk designet casing, der indkapsler hele systemet i en smuk aluminiumskasse, som minder om MacBook Pro-computerne. Det giver en ekstra fed fornemmelse af kvalitet. Og kvalitet er lige præcis, hvad systemet tilbyde.

Wardrobe Technology giver dig kontrol over din garderobe på en hidtil uset måde. Væk med alle de gamle garderobebilletter og ind med den allernyeste teknik.

Systemet erstatter garderobebilletter med fingeraftryksteknologi. I stedet for de game billetter, bliver fingeraftrykket nu den fremtidige nøgle til dine kunders ejendele i din garderobe. Det betyder også, at der nu er ingen, der kan finde en garderobebillet og derefter få udleveret indholdet af nummeret. Det er helt enkelt slut med det. Fra nu af.

Wardrobe Technology er genialt på flere måder

Garderobe teknologi fra Wardrobe Technology er ganske enkelt smart. Ikke alene bare på grund af billetterne nu er væk. Næ, ligeså meget fordi du ikke længere selv skal holde regnskab længere. Sammen med det komplette garderobestyringssystem kommer der også en admin-portal, hvor du som kunde kan logge ind og i realtid se alle transaktioner.

Når du skal afstemme kassen, skal du bare logge ind og downloade den valgte periode på din admin-portal. Her står alle transaktioner klar til at blive afstemt.

Det kan faktisk ikke blive lettere, som i overhovedet ikke.

Kan du ikke vente med at se mere?

Så kan du fordel ringe til Nikolaj på 6018 0262 og høre mere om systemet. Du kan også besøge deres officielle hjemmeside (på engelsk). Klik på Wardrobe Technology og blive klogere på deres ret fantastiske produkt.

Klik her for at komme til forsiden.

Nikolaj Mackowski