Sexlegetøj

Sexlegetøj

22. juli 2017 0 Af Cecilie Damgaard

Sexlegetøj

Sexlegetøj er fantastisk fordi det har en hel række af positive og gavnlige effekter. Både biokemisk i vores krop, når vi anvender det erotiske legetøj alene, men også fordi når vi anvender det som par. Når vi anvender legetøjet alene, sker der en række biokemiske processer i vores hjerne. Anvendelsen udløser – blandt andet – oxytocin, der også er kendt som krammehormonet. Det gør os gladere og i bedre balance med os selv. Der udløses også en større mængde af signalstoffet serotonin som i større mængder gør i os bedre humør. Så, så længe man ikke er direkte afhængig af at onanere er det faktisk en god ting at anvende erotisk legetøj for at tilfredsstille sig selv.

Hvad er sexlegetøj – dildoen

Sexlegetøj er legetøj, der er designet til at tilfredsstille os som mennesker seksuelt. Til kvinder er det mest normale stykke erotiske legetøj en dildo. Dildoer kommer i mange forskellige størrelser, udformninger og prisklasser. Den mest solgte – og dermed den mest almindelige – er European Lover i størrelse small. Det er en 18 cm lang dildo med en sugekop i bunden. Dens maksimale diameter er ret beskeden. Den er kun 2,8 cm tyk. Det gør den til en ret “almindelig” type af dildo. Tykkelsen på 2,8 cm gør, at den i virkeligheden er lidt mindre end den virkelige penis. Når nu den er så beskeden, så hamrer det faktisk også et søm igennem forestillingen om, at jo større en penis er, jo bedre. Det kan man sige, at det slet ikke passer. Slet ikke, når nu European Lover dildoen er så populær som den er. Det er godt nyt for mange mænd.

Sexlegetøj med fokusområde på klitoris

Der er i de senere år kommet mange forskellige produkter, der retter sig direkte mod klitoris og klitorisområdet kaldet for vulva. Den allermest simple version er slet og ret en en lille anordning, hvori der sidder en motor som sidder på en forskudt aksel. Når motoren roterer skaber det en masse vibrationer. Disse vibrationer bliver sendt ud igennem klitorisvibratorens kerne af plastik, der igen bliver sendt direkte ind i klitoris. Hvis man som kvinde elsker direkte berøring og vibrationer på klitoris, er dette en genial form for stimulation. Det er dog ikke alle kvinder, der elsker direkte klitorisstimulation. Hvad findes der så til denne gruppe af kvinder? Jo, der findes et produkt fra en producent som hedder Satisfyer. Satisfyer har en lidt anden indstilling og tilgang til begrebet klitorisstimulation. Deres version fungerer nemlig ved hjælp af trykbølger som produceres af en lille motor, der er tilsluttet en pumpe. Denne pumpe producerer så trykbølger som sendes direkte mod klitoris.

Det har den betydning, at det imødekommer kvinder, som ikke bryder sig om direkte stimulation af klitoris. Og det er ikke det hele. For mange kvinder som ikke bryder sig om direkte stimulation af klitoris, har i mange tilfælde svært ved at opnå orgasme. Vi har ladet en kvinde på 39 år teste en Satisfyer Next Generation, og hun fik en voldsom orgasme efter bare 4 minutter med klitorisstimulatoren. Denne kategori af sexlegetøj kan se mere til i Satisfyer kategorien.

Du bør også overveje en minivibrator til kvinder og mænd.

Sexlegetøj med fokusområde på pocket pussy

En pocket pussy er for mange et ukendt begreb. Direkte oversat fra engelsk betyder det en lommefisse. Det er der en grund til. Fordi langt de fleste pocket pussy er jo i sagens natur så små, at de rent faktisk kan bæres rundt på i en lomme. Det kan man – blandt andet – se på produktet  NMC Nanette Pocket Pussy. Den er meget beskeden i sin størrelse. Den er 11 cm lang og har en maks. diameter på 4,8 cm. Det betyder ikke, at hvis man har en penis, der er større end 4,8 cm så kan man ikke bruge den. For det kan man. Den en nemlig fremstillet i det superelastiske TPR-plast materiale. TPR er en tripolymer som består af flere sammensatte plastikarter. Den er rigtig god til at beskrive begrebet pocket pussy med.

Når nu begrebet er forklaret i al sin enkelthed, så er pocket pussy begrebet langt mere omfattende. Fordi denne del af sexlegetøj indbefatter også langt større lommefisser eller pocket pussy. Man kan sagtens argumentere for, at en Fleshlight også er en pocket pussy. Ikke fordi størrelsen er omfattet af begrebet, men fordi en Fleshlight kan det eksakt samme som den oprindelige pocket pussy. Den typiske Fleshlight har nogle langt større ydre mål som fx en længde på 24,6 cm og en maks. ydre diameter på 6,4 cm. Hvis man skal have en sådan Fleshlight i lommen, skal man have en rigtig stor lomme(!). Dog er Fleshlighten stadig omfattet under begrebet pocket pussy som sexlegetøj.

Sexlegetøj med fokusområde på sexdukker

Sexdukker eller slet og ret bolledukker er også gået hen og blevet utroligt populære. I tidligere tider var en sexdukke lig med en oppustelig dukke med irriterende samlinger som mest af alt minder om de samlinger du finder på en billige luftmadras. Ja, en luftmadras af den type du bruger til at flyde rundt i poolen, når du er på ferie. De sælges stadigvæk, men det er nok mest fordi det ikke er alle, der har fundet ud af, at teknikkerne til fremstilling af bolledukker og sexdukker er kommet virkelig langt. Der findes den lille rumpe som faktisk hører under sexdukke-kategorien. Bedre kendt som masturbator-kategorien, men det er stadigvæk en bolledukke eller en sexdukke. Så findes der halvdukken eller torsoen. Den fås fra omkring DKK 1.1oo,00 og til mange flere tusinde kroner.

Afslutningsvis findes helkroppen (dog uden hoved). Det er en kvinde som ligger ned på alle fire og så presser hun sine bryster sammen mens hun ligger ned på alle fire. Sådan en sexlegetøj bolledukke koster fra omkring DKK 2.495,00 og det er egentligt ret billigt, når man tager i betragtning hvor stor sexdukken i virkeligheden er.

Her finder du alt sexlegetøj fra Belugi.

Bliv klogere på forskelligt sexlegetøj her.

Gå til forsiden her.