Sexlegetøj til mænd

Sexlegetøj til mænd

14. november 2018 0 Af Susanne Rasmussen

Sexlegetøj til mænd

Sexlegetøj til mænd er et rigtigt bredt begreb. Der findes ekstremt meget forskelligt sexlegetøj derude, som er beregnet til at tilfredsstille mænd. Det kan være rigtig svært at vælge det rette. Ligesom det kan være lige så svært at finde ud af, hvilken type af stimulation du synes bedst om. Det er der heldigvis råd for. For du kan sagtens besøge din favorit sexshop på nettet: https://makelove.dk og lade dig blive inspireret. Det er smart, for der findes så mange lækre sager af sexlegetøj til mænd derinde. Der er helt sikkert også noget til dig.

Sexlegetøj til mænd: det æstetiske

Sexlegetøj beregnet for mænd kommer som sagt i en meget bred vifte. Der findes dog noget som kaldes for Tenga. Tenga er en japansk producent af det man kan kalde for æstetisk og funktionelt sexlegetøj. Det er ikke eksplicit udformet som fx en Fleshlight er det. Hos Fleshlight er der slet ingen tvivl om, at der er tale om en kunstig vagina. Det er helt anderledes med japanske Tenga. Det er funktionelt designet, det ligner ikke det det i virkeligheden er. Tenga kan nemlig frit oversættes til noget i stil med: Perfekt udformet og funktionelt. Og det må man sige deres sexlegetøj er.

Tenga er designede af ingeniører og der er stor fokus på, at det skal være – mildt sagt – skide dejligt at anvende. Der findes et hav af produkter, og der findes helt sikkert noget som tiltaler dig.

Sexlegetøj til mænd: analdildoen

Analdildoen til mænd er faktisk et ret tabuiseret emne blandt mange mænd. Det er det fordi mænd som oftest forbinder anal stimulation som noget, der er forbeholdt homoseksuelle mænd. Det er virkelig en lidt træls men gængs opfattelse. For omme bagi sidder der i omegnen af 12.000 nerveender som hver i sær kan give nogle fantastiske oplevelser. Om det er fordi du anvender en analdildo, en butt plug, en anal dildo med vibrator er lige meget.

Når du stimulerer dig bagi eller lader din partner gøre det, kan du opnå orgasme uden at du bliver nød til at stimulere dig direkte på penis. Det er altså et ret fantastisk perspektiv, vil jeg mene. Det skal du simpelthen ikke lade dig snyde for.

Se alt sexlegetøj til mænd.

Klik her for at komme til forsiden.