SEXDUKKER

SEXDUKKER

21. februar 2019 0 Af Susanne Rasmussen

Sexdukker bliver mere og mere almindeligt udstyr hos mange single mænd. Og for den sags skyld også hos mænd som allerede er i et parforhold. Der er nemlig ikke noget obskurt længere over, at have en sexdukke under sengen eller hvor man nu opbevarer den henne. Så læs med her hvis du er interesseret i at købe dig en sexdukke eller hente inspiration til hvor du kan købe dine sexdukker henne.

Sexdukker 2
Sexdukker er ikke længere oppustelige badebolde. De er så meget mere.

Nogle af de første sexdukker var sådan nogle oppustelige badedukker med trælse syninger eller sammenføjninger i siderne. Det kan bedst beskrives som at have sex med en badebold. Godt nok udformet som en kvinde, men oplevelsen hverken var eller er særlig fed. Det er der heldigvis lavet om på nu. For i dag er sexdukkerne lavet af et ultra realistisk materiale og er så naturtro lavet, at visse siger at det bedre end en rigtig kvinde. Det skal vi ikke tage stilling til. Det vil vi lade dig om at beslutte.

Det er dog helt sikkert, at når du køber en sexdukke i dag, så får du en dukke der er så naturtro, at den i mange tilfælde overgår virkeligheden. Der selvfølgelig prisen som du skal tage højde for, men har du + 7000 kr på kontoen, kan du få en sexdukke for livet. Og den overvejelse er altså værd at tage med. Her på make-love.dk skriver vi henviser vi til Belugi, hvor du med garanti finder en sexdukke som passer lige til dig.

Tjeklisten: Når du skal købe sexdukker skal du som minimum også tilkøbe en god og vandbaseret glidecreme fra fx Pjur. Pjur har lavet lækre glidecremer som holder dig glidende i meget lang tid. Og der er det ved det, at en vandbaseret glidecreme ikke ødelægger overfladen på din nye sexdukke. Det kan nemlig godt ske, hvis glidecremen er af den silikonebaserede slags.

Det er også vigtigt at købe sexlegetøjsrengøring sådan, at kan rense hullerne i din nye sexdukke.

Er du klar? Find sexdukker her på belugi.dk.