Hvorfor du skal prøve bondage

Hvorfor du skal prøve bondage

22. august 2018 0 Af Cecilie Damgaard

Hvorfor du skal prøve bondage

Har du nogensinde haft oplevelsen af, at jeres erotiske stunder kører lidt i tomgang? Altså, at det står lidt i stampe og det ikke er så ophidsende længere? Det kan sagtens også være sådan, at hverken du eller din partner finder det så ophidsende mere med den der missionærstilling. Har du har det sådan? Det er derfor du skal prøve bondage. Og nu tænker du måske, at bondage er noget med kæmpe jernkæder. Måske gør du dig også tanker om, at bondage er forbundet med tis og virkelig er ekstremt. Det er slet ikke sådan. Nuvel, det kan være sådan, men hvis jeg skal forsøge at overbevise dig, at bondage er noget for jer, skal du læse med her.

Blid bondage er sanselige oplevelser

Blid bondage er det samme som forstærkede sanselig oplevelser. Det det handler om, er nemlig at fjerne en eller flere sanser. Når du fx berøver din partner synssansen bliver følesansen nemlig forstærket med samme faktor som den du fjerner. Hvis du forestiller dig, at du kysser din partner overalt på kroppen, kan vi vist godt blive enige om, at det er dejligt. Hvis du nu forestiller dig, at du berøver din partner synssansen så din partner ikke ved, hvor du kysser henne næste gang, så bliver det endnu mere sanseligt. Og det er netop det som bondagelege i al sin enkelthed går ud på. Det går ud på at forstærke sanseoplevelserne.

Sådan gør du første gang med bondage

Lad det foregå i soveværelset første gang. Inden du går i gang så besøg https://makelove.dk og find det bondagesæt eller det bondage-legetøj som du gerne vil anvende. Husk på, at du skal vælge et sæt, som berøver din partner synssansen. På sexshoppen MakeLove, har du mange muligheder. Du kan starte med at købe et lille lækkert fantasi kit fra Pipedream til kun kr. 149,00. I sættet indgår: 1. Håndjern, 2. Blindfold og en lille læderpisk.

Kys og kærtegn din partner. Læg ham eller hende ned på sengen og tag blindfoldet frem. Nu, hvor din partner ikke kan anvende synssansen, kan du gå på opdagelse i kroppen. Kys forskellige steder på kroppen som: Halsen, læberne, armene, benene, mellem benene, på vagina eller penis. Varier dine kys mest muligt og lad der gerne gå nogle sekunder mellem hvert kys. Du kan også med fordel anvende en vandbaseret glidecreme som kan spises. Kom lidt glidecreme ud på brystvorterne. Leg med din tunge samtidigt.

Som du nok kan læse, er det kun fantasien, der sætter grænserne for alle dine berøringer. Og du skal huske på, at hver eneste berøring bliver forstærket fordi du anvender blindfold.

Den blide bondage

Den blide bondagleg bør du altid starte med. For det er slet ikke sikkert, at hverken du eller din partner er til ekstrem-bondage. Det er der faktisk ikke så mange, der er. Og så er der den anden fordel ved den blide bondageform. Den kan nemlig være med til at afgøre om du og din partner har lyst til mere bondage. Og uanset om du er til det ene eller det andet, bør du altid besøge Belugi’s sexshop for bondage.

Læs eventuelt artikel her omkring sexlegetøj.